Hva kan mine venner bidra med?
Jørgen Nilsson Oslo Flyktningene trenger DIN hjelp!

Hva kan mine venner bidra med?

Jeg har over 1000 venner på facebook. Akkurat nå, i dag, håper jeg at noen av dere/alle kan være med å bidra til å gjøre hverdagen og livet litt bedre for alle flyktningene. Hvis vi alle bidrar med litt, så blir det ikke bra, men litt bedre. Det tar kun 2 minutter å bidra! Pengene går direkte til Norwegian Refugee Council (Flykninghjelpen) og vil bli dedikert de som trenger det mest.

Innsamlet beløp:
Mål: 40 000 kr.

{{don.Message}}
Hva kan mine venner bidra med?
Jørgen Nilsson