Et dagsverk for flyktninger 2016 - Flygeledere i Norge
Fredrik Andersson Tromsø Flyktningene trenger DIN hjelp!

Et dagsverk for flyktninger 2016 - Flygeledere i Norge

Vi gir en dags arbeid for å hjelpe desperate familier som er på flukt fra krig og forfølgelse. - Hjelp barn og familiene deres ved å gi dem en håndsrekning nå! "Flyktninghjelpen hjelper folk på flukt med husly, mat, bygger og organiserer flyktningleirer, skaffer rent vann og sanitærsystemer, gir juridisk rådgivning, bygger skoler, samt gir utdanning og yrkesopplæring. Akkurat nå trapper Flyktninghjelpen opp innsatsen i forbindelse med flyktningkrisen i Europa, samtidig som de fortsetter det omfattende hjelpearbeidet i krigsområdene flyktningene kommer fra."

Innsamlet beløp:
Mål: 250 000 kr.

{{don.Message}}
Et dagsverk for flyktninger 2016 - Flygeledere i Norge
Fredrik Andersson