Et dagsverk for flyktninger - Senter for IKT i utd
Senter for IKT i utdanningen Tromsø/Oslo Flyktningene trenger DIN hjelp!

Et dagsverk for flyktninger - Senter for IKT i utd

Inspirert av en lege i Tromsø, som har lagd en innsamling for fastleger, har vi lagd en egen kampanje for Senter for IKT i utdanningen. La oss gi et dagsverk for flyktningene! Klarer vi å samle inn 100 000 kr? Det hadde jo vært helt fantastisk! Bli med! La oss gjøre dette sammen! Jobbe gjør vi som vanlig - og donerer! Vi har snakket med Flyktninghjelpen, og akkurat nå er de i Middelhavsområdet rundt Makedonia og Hellas, hvor de gir nødhjelp til flyktningene i samarbeider med lokale organisasjoner og FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR).

Innsamlet beløp:
Mål: 100 000 kr.

{{don.Message}}
Et dagsverk for flyktninger - Senter for IKT i utd
Senter for IKT i utdanningen