Nerder med hjerter
VitenWahl - Andreas Wahl Tellus Flyktningene trenger DIN hjelp!

Nerder med hjerter

På en liten klode i et ubegripelig stort og tomt univers har jeg klart å få over 30 000 følgere på Twitter, Facebook og Instagram. Jeg vet dere er en fin gjeng. Nå vil jeg bruke mine kanaler til å hjelpe de som flykter og kjemper for livet, for å unngå at flere livløse kropper skyller i land. Jeg vil hjelpe dem vi deler denne planeten med, men som var så uheldige å bli født et annet sted enn oss. Bli med og vis at nerder også har store hjerter!

Innsamlet beløp:
Mål: 50 000 kr.

{{don.Message}}
Nerder med hjerter
VitenWahl - Andreas Wahl