INNSAMLING VÅR FRUE KIRKE Støttekonsert for flyktninger
VÅR FRUE KIRKE Støttekonsert for flyktninger Trondheim Flyktningene trenger DIN hjelp!

INNSAMLING VÅR FRUE KIRKE Støttekonsert for flyktninger

Over 180 musikere/artister fra Trondheim lagde konsert i Vår Frue kirke lørdag 12.09.15. Innsamling av penger går uavkortet til Flyktninghjelpen. I TILLEGG TIL NETTINNSAMLINGEN BLE DET GITT 129 770 KR I BØSSENE UNDER KONSERTEN. I samarbeid med Nidaros domkirke og Vår Frue menighet.

Innsamlet beløp:
Mål: 250 000 kr.

{{don.Message}}
INNSAMLING VÅR FRUE KIRKE Støttekonsert for flyktninger
VÅR FRUE KIRKE Støttekonsert for flyktninger