Elevdugnad for flyktningar frå Syria
Skånevik skule Skånevik Elevdugnad for Syria

Elevdugnad for flyktningar frå Syria

Elevane ved Skånevik skule er opptatt av å hjelpa flyktningar frå Syria. Dei ynskjer å setja i gong ulike aktivitetar der innsamla midlar vil gå til Flyktningehjelpen og dei store utfordringane som er knytt til flyktningane frå Syria. Elevane ynskjer og å utfordra familie, venner og lokalmiljø til å støtta opp om innsamlinga deira.

Innsamlet beløp:
Mål: 20 000 kr.
Periode:
21.09.2015 31.12.2015

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr.
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Elevdugnad for flyktningar frå Syria
Skånevik skule
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close