Bli med på elevdugnad for Syria!

Nå kan du og din skole hjelpe Flyktninghjelpen å redde liv. Start en innsamling i skolens navn i dag - og vær med på å forandre verden!

Er du elev, lærer eller rektor i barne- ungdoms- eller videregående skole? Sjekk om din skole er registrert, og hvis ikke - start en innsamling! Husk å dele med dine venner på Facebook og Twitter!

Gjennom aktiviteter, fellesskap og samhold i klassen/på skolen, kan dere være med på livreddende arbeid gjennom å opprette en elevinnsamling på Flyktninghjelpen sin nettside som er laget for denne helt spesielle dugnaden.

Du kan også besøke dugnadens chatside www.elevdugnad.no

Hjelp desperate familier på flukt fra krig og forfølgelse.

Hver dag kommer fortvilte barn, kvinner og menn over Middelhavet i håp om et liv i trygghet. Flyktninghjelpen er der! Mange barn er engstelige og vet ikke hva morgendagen vil bringe. De har ikke med seg mer enn de klarer å bære. De trenger din hjelp nå!